Рецепт супу удон з морепродуктами

Японська та китайська кухні останнім часом стають дедалі більш популярними в нашій країні. Їжа WOK дуже смачна та корисна. Але готувати такі незвичні для українців страви вміють не всі і часто замовляють доставку вок у Києві і удон не виключення. Суп удон з морепродуктами – це ароматна японська страва, що поєднує ніжну локшину удон, соковиті морепродукти та насичений бульйон. Страва багата на білки, корисні жири та має вишуканий смак завдяки соєвому соусу, імбиру та спеціям. Ідеальний вибір для любителів азійської їжі.

  • Час на підготовку15 min
  • Час приготування25 min
  • Час виконання15 min
  • Загальний час55 min
  • Кількість порцій4
  • Енергетична цінність280 cal
  • Cuisine
    • Japanese
  • Кухня
    • Main Course
  • Підходить для дієти
    • Низькокалорійний
    • Знежирений
    • Низький вміст лактози
    • З низьким вмістом солі

Інгредієнти для супу

  • 300 г – локшина удон
  • 200 г – коктейль із морепродуктів
  • 150 г – риба (лосось)
  • 1 л – бульйон (рибний)
  • 30 г – водорості авокамо
  • 3-4 стебла – зелена цибуля
  • за смаком – сіль і перець
  • для подачі – насіння кунжуту

Інструкції

1

Коктейль з морепродуктів та локшину удон відварити у підсоленій воді відповідно до інструкції, промити холодною водою. Рибу порізати на шматочки.

2

Скласти у тарілці для подачі морепродукти, рибу та локшину удон. Залити все горячим бульоном.

3

При подачі посипати зеленою цибулею, кунжутом і за бажанням додати гострі спеції.

Суп удон з морепродуктами, так само, як і інша японська, китайська чи тайська їжа, ідеально підійде для обіду чи вечері, даруючи насолоду морським смаком і теплом. Якщо ж у вас немає бажання чи часу самостійно приготувати цю страву, можна замовити китайську їжу та інші страви WOK у Києві з доставкою їжі в коробочках. Не зволікайте, познайомтесь з популярними японською чи китайською кухнею в Києві вже сьогодні!

  • 0 servings per container
  • Amount per serving
  • Calories280
  • % Daily Value*