Cуп Удон з куркою – Як правильно приготувати дома

Китайська їжа – це поєднання яскравих смаків та простоти, яке завойовує серця гурманів у всьому світі. Суп удон з куркою – це чудова страва, яка відображає багатство китайської кухні та зручність їжі в коробочках чи їжі WOK. Цей рецепт стане чудовою альтернативою, якщо ви не хочете чекати на доставку китайської їжі або просто замовляти китайську їжу. Готуйте вдома Суп удон експериментуйте зі смаками й насолоджуйтесь ароматами азіатської їжі разом з нашим наступним рецептом!

  • Час на підготовку15 min
  • Час приготування30 min
  • Час виконання15 min
  • Загальний час1 hr
  • Кількість порцій3
  • Енергетична цінність777 cal
  • Cuisine
    • Chinese
  • Кухня
    • Main Course
  • Підходить для дієти
    • Низькокалорійний
    • Знежирений
    • Низький вміст лактози
    • З низьким вмістом солі

Інгредієнти супу

  • 1 л — вода для бульйону
  • 1 ст. л. — місо-паста
  • 1 ст. л. — хондаші
  • 4 шт. — шиітаке (замочені)
  • 1 ч. л. — водорості вакаме
  • 300 г — куряче філе
  • 100-150 г — лапша удон

Інструкції приготування:

1

Замочіть сушені гриби шиітаке в теплій воді на 1-2 години. Якщо поспішаєте, залийте їх окропом і залиште на 15 хвилин. Потім наріжте гриби тонкими смужками. Водорості вакаме замочіть у холодній воді на 5-10 хвилин, щоб вони розбухли. Після цього злийте воду.

2

У каструлю налийте 1 літр води та доведіть до кипіння. Додайте шматочки курячого філе, зменште вогонь до середнього і варіть 10-15 хвилин до повної готовності. Вийміть м’ясо з каструлі та відкладіть.

3

Закип’ятіть воду в окремій каструлі. Опустіть лапшу удон у киплячу воду та варіть відповідно до інструкції на упаковці (7-10 хвилин). Злийте воду та промийте лапшу під холодною водою.

4

У невеликій кількості гарячого бульйону (приблизно 100 мл) розчиніть 1 ст. л. місо-пасти. Найкраще це зробити через сито. Додайте розчинену місо-пасту та 1 ст. л. хондаші до основного бульйону.

5

У готовий бульйон із місо-пастою додайте нарізані гриби шиітаке та водорості вакаме. Варіть 2-3 хвилини. У глибоку тарілку покладіть готову лапшу удон, зверху викладіть куряче філе. Залийте гарячим бульйоном із грибами та водоростями.

Суп удон з куркою – це чудовий варіант для всіх шанувальників азіатської їжі. Він стане смачним доповненням до вашого обіду або вечері, нагадуючи смаки автентичних страв WOK у Києві. Така страва чудово підійде, якщо ви мрієте не просто замовити їжу вок, а хочете створити ресторанну атмосферу вдома. Звісно, доставка вок в Києві – це зручно, але приготувати суп удон самостійно – це справжнє задоволення, яке виразить вашу любов до китайської їжі. Незалежно від того, чи ви обираєте доставку їжі в коробочках, чи готуєте вдома, цей рецепт завжди буде вдалим вибором для всіх поціновувачів китайської кухні Києва. Смачного!

 

  • 0 servings per container
  • Amount per serving
  • Calories777
  • % Daily Value*
  • Загальний жир13 g16.67%
  • Total Carbohydrate53 g19.27%
  • Білок67 g134%