Суп Рамен рецепт

ВСТУП
- Время на подготовку15 min
- Время приготовления30 min
- Время исполнения15 min
- Общее время1 hr
- Количество порций2
Інгредієнти для супу
- 350-400 мл – курячий бульйон або кип’ячена вода
- 1 саше – концентрат бульона Ramen Katana Miso или Ramen Katana Shoyu
- 100 г – локшина рисова тонка Katana або інша локшина за бажанням
- 30 г – зелена цибуля
- 30 г – боби едамаме або кукурудза за бажанням
- 4 г – кунжут
- 1 г – водорості нори можна додати за бажанням
Приготування
Приготування супу
1
Закип’ятити воду або готовий курячий не солоний бульйон
2
Додати 1 саше (60 мл) концентрату для бульйону ременів Shoyu або ременів Miso і ретельно перемішати
3
Відварити локшину відповідно до інструкції на упаковці.
4
У супову тарілку покласти готову локшину і додати бульйон, що утворився
5
Додати цибулю, боби, кунжут, водорості норі, варене яйце, креветки
Висновок:
- 0 servings per container
- Amount per serving
- Calories0
- % Daily Value*