Суп Рамен рецепт

ВСТУП

  • Время на подготовку15 min
  • Время приготовления30 min
  • Время исполнения15 min
  • Общее время1 hr
  • Количество порций2
  • Cuisine
    • Chinese
  • Кухня
    • Main Course
  • Подходит для диеты
    • Низкокалорийный
    • Обезжиренный
    • Низкое содержание лактозы
    • Низкое количество соли

Інгредієнти для супу

  • 350-400 мл – курячий бульйон або кип’ячена вода
  • 1 саше – концентрат бульона Ramen Katana Miso или Ramen Katana Shoyu
  • 100 г – локшина рисова тонка Katana або інша локшина за бажанням
  • 30 г – зелена цибуля
  • 30 г – боби едамаме або кукурудза за бажанням
  • 4 г – кунжут
  • 1 г – водорості нори можна додати за бажанням

Приготування

Приготування супу

1

Закип’ятити воду або готовий курячий не солоний бульйон

2

Додати 1 саше (60 мл) концентрату для бульйону ременів Shoyu або ременів Miso і ретельно перемішати

3

Відварити локшину відповідно до інструкції на упаковці.

4

У супову тарілку покласти готову локшину і додати бульйон, що утворився

5

Додати цибулю, боби, кунжут, водорості норі, варене яйце, креветки

Висновок:

  • 0 servings per container
  • Amount per serving
  • Calories0
  • % Daily Value*