Суп Рамен рецепт

ВСТУП
- Час на підготовку15 min
 - Час приготування30 min
 - Час виконання15 min
 - Загальний час1 hr
 - Кількість порцій2
 
Інгредієнти для супу
- 350-400 мл – курячий бульйон або кип’ячена вода
 
- 1 саше – концентрат бульона Ramen Katana Miso или Ramen Katana Shoyu
 
- 100 г – локшина рисова тонка Katana або інша локшина за бажанням
 
- 30 г – зелена цибуля
 
- 30 г – боби едамаме або кукурудза за бажанням
 
- 4 г – кунжут
 
- 1 г – водорості нори можна додати за бажанням
 
Приготування
Приготування супу
1
Закип’ятити воду або готовий курячий не солоний бульйон
2
Додати 1 саше (60 мл) концентрату для бульйону ременів Shoyu або ременів Miso і ретельно перемішати
3
Відварити локшину відповідно до інструкції на упаковці.
4
У супову тарілку покласти готову локшину і додати бульйон, що утворився
5
Додати цибулю, боби, кунжут, водорості норі, варене яйце, креветки
Висновок:
- 0 servings per container
 - Amount per serving
 - Calories0
 - % Daily Value*
 
							